Wandelen, fietsen, speuren en winnen in Herentals

Zin om deze zomer een stukje Vlaanderen te ontdekken? Doe dan mee met de zomerzoektochten van Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, in Herentals. Te voet of met de fiets laten we je kennismaken met deze parel van de Kempen. Van 1 juli tot en met 30 september kan er elke dag naar hartenlust gewandeld en gefietst worden langs een mooi uitgestippeld parcours.

Locatie

Herentals 2200 Grote Markt 35 Toerisme Herentals

Nog nooit in Herentals geweest? Dan zijn onze zomerzoektochten de ideale gelegenheid om kennis te maken. Deze parel van de Kempen verrast niet alleen met zijn gezelligheid, maar heeft ook heel wat (historische) troeven in petto. In het centrum liggen de bezienswaardigheden op een zakdoek bijeen: de Sint-Waldetrudiskerk, Sint-Catharina Begijnhof, de Lakenhal, het Belfort,… Naast de rijke cultuurgeschiedenis zijn ook de prachtige bossen aan de rand een trekpleister. Onze zoektochten rijgen alles netjes aan elkaar, zodat je niets moois mist. Als je dan onderweg nog eens leuke weetjes opsnuift en vragen kan oplossen waarmee je een toffe prijs kan winnen, dan hoef je niet te aarzelen om deel te nemen. Startplaats: Toerisme Herentals, Grote Markt 35 - Herentals Inschrijving: Toerisme Herentals, Grote Markt 35, Herentals (ma: gesloten) Recreatiedomein Netepark, Vorselaarsebaan 56, Herentals (ma: juli & aug; zo & ma: sept) Meer info: www.gezinssportvlaanderen.be/zomerzoektochten

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

€ 10,00/per gezin voor leden Gezinsbond en leden Gezinssport Vlaanderen. € 15/per gezin (niet-leden). In ruil ontvang je een wandel-, fiets- en geocache-zoektochtenboekje, kinderzoektochtboekje (1 exemplaar/kind), leuke gadgets en kortingen voor verschillende bezienswaardigheden.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Za Okt 08
Locatie

Halle 1500 Lenniksesteenweg 2 Don Bosco - lagere school

Ma Okt 10
Locatie

Brussel 1000 thuis Vanuit je zetel

Za Okt 15
Locatie

Brussegem 1785 Brussegemkerkstraat gemeenschapscentrim Brussegem