Quiz avond

Graag nodigt gezinsbond: Brusssegem – Oppem – Ossel – Hamme – Bollebeek jullie allen uit voor een gezellige Quizavond op 11 sepember. Gevarieerde thema’s voor jong en oud. En niet vergeten: deelnemen is belangrijker dan winnen!! Hopend jullie talrijk te mogen ontvangen in de feestzaal te Brussegem om 19u stipt.

Locatie

Brussegem 1785 Drinkeling 10 Gemeentelijke Feestzaal - Brussegem

• Opening deuren en briefing ploegen : 19h00
• Start kwis : 19h30 stipt
• Stel jullie ploeg gevarieerd samen (verschillende leeftijden en verschillende interesses).
• De kwis bestaat uit 5 rondes met telkens vragen over uiteenlopende thema’s.
• Tijdens elke ronde moet ieder team 1 persoon afvaardigen voor een bijkomende opdracht.
• Wie deelneemt aanvaardt de algemene reglementering en puntentelling.
• Tijdens de kwis is er gelegenheid om dranken te bestellen.
Iedereen kan zich individueel, met meerdere of in een groep van max. 6 personen inschrijven. Een ingeschreven groep van 6 personen zal als team spelen. Inschrijvingen van minder dan 6 personen kunnen aangevuld worden tot een team van 6 personen. Inschrijving is verplicht en kan tot en met woensdag 08 september 2021

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

3,00 € per persoon
3euro per persoon of 15 euro per groep van 6. Deelname is enkel verzekerd na het betalen van het inschrijvingsgeld aan Gezinsbond Brussegem rekeningnummer BE06 7995 1942 7322 en een mail met vermelding van de naam van het team en de namen van de groepsleden aan adhaenens@gmail.com.

Inschrijven

Iedereen kan zich individueel, met meerdere of in een groep van max. 6 personen inschrijven. Een ingeschreven groep van 6 personen zal als team spelen. Inschrijvingen van minder dan 6 personen kunnen aangevuld worden tot een team van 6 personen. Inschrijving is verplicht en kan tot en met woensdag 08 september 2021.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Aug 15
Locatie

Brussegem

Za Sep 11
Locatie

Brussegem

Za Okt 23
Locatie

Brussegem